30 Nisan 2014 Çarşamba

Evde Mutlaka Bulundurmamız Gereken Doğal Taşlar


 Evde Mutlaka Bulundurmamiz Gereken Dogal Taslar

1-Beyaz kuvars: Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yok ettiği gibi pozitif enerjiyi toplar, aktive eder ve biriktirir. Düşünce formlarını aktive öden bir özelliği de vardır. Kuvars kristalinin bilinen diğer faydaları;
1-Duygusal dengeleyicidir. Beyin fonksiyonlarını uyarır.
2-Güç ve canlılık kaybına karşı koruma sağlar.
3-Cep telefonu, telsiz gibi cihazlardan yayılan radyasyonu toplar.
4-Zihinsel konsantrasyonu kuvvetlendirir.
5-Tene temas ettirerek kıyafet altında taşındığı taktirde, kişiyi diğer insanların negatif enerjisinden korur. Pozitif insanlar içindeyseniz taşınızı görünür şekilde takın. Böylece çevrenizdeki insanların pozitif enerjisini toplar.
6-Baş ağrısını hafifletici özelliği vardır.
7-Sindirim ve kan dolaşımı sistemini sağlıklı tutar, hastalanırsa iyileştirir.
8-Göz için sağlıklıdır. kartal görüşü ve gücü verir.
9-21 saat topraga gomerek temizlenebilir,Deniz tuzunda 21 saat bekletilebilir.Yada kendi enerjinizle temizleyebilirsiniz.
10-Kristal Kuvars, enerjisel olarak çok güçlü kristallerdendir.Meditasyon yapmada cok faydalidir.

Taslari her temizlemeden sonra enerjinizi yukleyip programlamaniz lazim. Sizden baska kimse onlara dokunmamali.

Ayrıca, gece yatarken yastığınızın altına kristalinizi yerleştirirseniz, uyku esnasında bilinçaltınızdan yükselen kişisel bilgilerinizi sabah uyandığınızda gayet net hatırlayabilir ve bu bilgileri kristalinize kaydedebilirsiniz. Kendinizi daha iyi tanımak ve değiştirmek için Kristal Kuvars'ın eşsiz titreşimlerinden siz de faydalanmalısınız.

Bilgisayarınızın veya televizyonunuzun 10-15 cm kadar yakınına birkaç adet Kristal Kuvars yerleştirebilirsiniz. Kristal Kuvars, yayılmakta olan elektromanyetik radyasyonu emerek sizi koruyacak ve ortamın enerjisini büyük oranda dengeleyecektir.




2- Pembe Kuvars: Özellikle Pembe Kuvars' ın titreşimleri ile kişi sevginin derin anlamına erişir. Hiçbir karşılık beklemeden yani koşulsuzca sevme bilincine erişirsiniz. Bu dünyada hiçbir şeyin sahibi değilsiniz. Sahiplenmeden severek ve hoşgörü bilincinizi kristallerin yardımıyla genişleterek ilişkilerinizde mutluluğu, huzuru ve sevgiyi tecrübe edersiniz.
Yatak odalarında sevgi enerjisini yükseltmek için de Pembe Kuvars kristallerini kullanabilirsiniz. Beyaz kristaller gibi temizlenir ve enerji yuklenerek programlanir.



 3- Sari-yesilimsi florit tasi: Boyun bölgesine yakın kullanıldığında dikkati artırır ve yetersizlik hissini yok eder. Bu özelliği dolayısıyla yapmaktan çekinilen ve yetersiz kalındığı hissedilen işlerde faydası olur. Araba kullanmaktan çekinenler bu taşı deneyebilirler.

1- Duygusal bakımdan mutsuz olduğunuz ve sizi rahatsız eden mantıksız düşüncelere kapıldığınızda florit size destek olacaktır.
2-Düşünceleriniz belirsiz ve karmaşık olduğunda floritinizi elinize alın. Düşüncenizin keskinleştiğini göreceksiniz. Aynı şekilde, zihniniz yorulduğunda da bu taşı kullanabilirsiniz.
3-Enerjisi, yatıştırıcı ve huzur vericidir. Şeffaf florit diğer taşlarla birlikte kullanılabilir ancak, mor florit diğer taşlarla birlikte kullanıldığında etkileri zayıflar.
4-Kişinin analitik yeteneklerini güçlendirir. Zihinsel açıklık ve konsantrasyonu artırıcı etkisi dolayısıyla dikkat gerektiren işler yapanlar ve öğrenciler için özellikle faydalı bir taştır.
5-Kişinin anıların tutsaklığından kurtulmasını sağlar ve duyulan boşluk hissini yatıştırır. Düzensiz ve dağınık hissedilen anlarda denge ve dinginlik verir.
6-Kişinin zihninin ruhuyla uyum içinde olmasını sağlar ve ilginç projelerini hayata geçirebilmesine yardım eder. Ilik akan suyla yada guneste 15 dakika…Haftada 1 yapilmalidir. Geceleyin yukleme yapilir.
7-Konsantrasyonu artırır ve sezgileri güçlendirir. Basagrilarina iyi gelir.


  4- Dumanli Kuvars: Başarısızlık korkusunun yenilmesini sağlar.
1-Duyguları güçlendirir.
2-İletişim bozukluklarına karşı etkilidir.
3-Kişinin yaşanılan ana odaklanmasını sağlar.
4-Koruyucudur. Negatif enerji ile kişi arasındaki engeldir.
5-Kuvars kristali ile birarada kullanıldığında, kişiye amaçlarını ve hayallerini gerçeğe dönüştürmesini sağlayacak olan gerekli pozitif enerjiyi sağlar.
6-Negatif enerjinin dönüştürülmesinde etkilir.Sinirsel gerginliğe, sinir bozukluklarına, strese ve panik atak hastalığına karşı etkilidir. Kişiye sakinlik verir. Kâbusları engeller.
7-Taşınızı toplayacağı negatif enerjilerden arındırmak için; ilk iki hafta kullanımda her gün suyun altında tutarak temizleyin. Daha sonra standart temizleme yöntemleri ile kullanmaya devam edebilirsiniz (Yaklaşık 2-3 haftada bir suyun altında tutulur).
  5-Kahverengi Obsidyen tasi: Bedenin elektriğini boşaltmak için uygun bir taştır.
Karaciğerin temizlenmesinde faydalıdır. Bu amaçla kullanımında, karaciğerin üzerine yumruk büyüklüğünde bir obsidyen taşı koyularak on ila otuz dakika beklenir. Ancak bu süre aşılmamalı ve bu durumda uyuyakalınmamalıdır.
Toprakta 24 saat bekleterek temizlenir.




6-Ametist Tasi ve Faydalari:
1-Cilt hastalıklarına karşı etkilidir.
2-Göz hastalıklarına, alerjiye, megrene, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıkalrına iyi gelir.
3-Negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü azaltarak beyin gücünü yükseltir.
4-Endoktrin ve bağışıklık sistemini kuvvetlendir, kanı temizler ve enerji verir. Bilin seviyelerini aktive eder, yatıştırıcı etkisi vardır.
5-Yoğunlaşma için en ideal taşlardandır.
6-Bulunduğu çevredeki olumsuz enerjileri temizleyip pozitif enerjiye dönüştürür.
7-Depresyona karşı faydalıdır.
8-Enerji dolu bir taş olduğu için çoğu insan üzerinde canlandırıcı bir etkisi vardır. Sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz bir taştır. Yaydığı enerji her zaman fayda sağlar ve olumsuzluklardan korur. Özellikle düşman tavırlı insanların arasında bulunacağınız zamanlarda bu taşı üzerinizde bulundurmaya gayret edin. Böylece sadece pozitif enerji alacağınızdan emin olabilirsiniz.
9-Enerjisi huzur vericidir. Yaydığı enerji doğrudan sinir sistemini etkiler. Fazla çalışmaktan ve stresten kaynaklanan zihinsel yorgunluğu giderir. Enerjisinin odaklandığı kişide uyum ve denge oluşturur. Ancak ciddi bir kişilik bozukluğuna sahip insanlar bu enerjiyle uyuşmayarak, ametist'i rahatsız edici bulabilir.
10-Kişiye iç huzuru vererek karar verme yeteneğini güçlendirir.
11-Pembe kuvars ile birlikte kullanıldığında aklı güçlendirdiği ve kalbi koruduğu söylenir.
12-Uykusuzluk çekenlere iyi gelir. Eğer uykusuzluk sorunu yaşıyorsanız; ametisti yatmadan bir süre önce elinizde tutun ve sonra yastığınızın altına koyarak yatın. Sorununuzun nasıl düzeldiğini göreceksiniz. Uyku sorunlarına iyi geldiği gibi kabus görmeyi de engeller.
13-Kanser oluşumunu engeller.
14-Deri hücrelerinin yenilenmesini ve dolayısıyla tenin güzelleşmesini sağlar.
15-Kan dolaşım sistemini korur ve tedavi eder.
16-Eklem ağrılarını tedavi ederek rahat hareket etmeyi sağlar.
17-Vücudu toksinlerden temizleyerek kişiyi yeniden hayata döndürür.










Derleme

Aasmaestefan 

29 Nisan 2014 Salı

NiBURi GEZEGENi ve ANUNNAKiLERIN DÖNÜŞÜ


Niburi Gezegeni ve Anunnakilerin Donusu

6000 yil once yasamis olan gelismis uygarlik Sumerlere ait bulunan tabletlerde, sumer kralları Anunakiler'den bahsedilir. Anunaki; bas tanri Anu ve karisi Ki'nin cocuklari anlamina gelir.Tanrinin yerdeki cocuklari denebilir de. Sumer tabletlerinde, Anunakilerin nasil dunyaya geldigi, nicin geldigi ve insan irkinin neden ve nasil olusturuldugu anlatilir. Butun bu bilgilere benzer bilgiler incilde, tevratta, Kuran’da ve Yaratilis kitabinda da anlatilir.

Zecharia Sitchin adli saygin bilim adami, omrunu sumer tabletlerini cevirmekle gecirmistir. Olmeden once  '12.Gezegen' adinda bir kitap yazmistir. Bu kitaba gore Sumerler, 6000 yil oncesinden, Gunes sistemimizi, gezegenleriyle birlikte biliyorlardi ve tabletlere cizmislerdi. 1800'lu yillarda ancak kesfedilen simdiki Gunes sisteminin 6000 yil oncesinde Sumerler tarafindan bilinip cizilmesi cok ilginctir. Ustelik Mevcut gezegen sayisi simdiki teknolojiyle 9 olarak kabul edilmisken, Sumerlerde 12 gezegen olarak kabul edilmistir. Gunes ve sistemindeki gezegenler disinda Nibiru gezegeni (Anunnakilerin gezegeni olarak biliniyor) bulunuyor. Yazar Zecharia S.' a gore Sumerler Gunes ve Ay’i da birer gezegen olarak saymislar boylece Niburi ile beraber 12 gezegen yapiyor. 

Asagidaki resime dikkatli bakarsak, Sumerler’e gore; Niburi Gunes sisteminin hemen disinda duruyor.


Ortada güneş ve  aynı yörüngede bulunan ve etrafında dönen 9 gezegen, yörünge dışında 2 ayrı gezegen ve önde Enlil, arkasında Enki'nin Tengri Anu huzuruna çıkışlarını gösteren  kabartmada Enlil'in önünde birde 12'ci gezegen bulunuyordu.

Zecharia Sitchin gibi araştırmacılara göre dokuz yerine damgalara 12 gezegenin kazınması onlara göre Nibiru isimli bir gezegenin var olduğuna ve 3600 yılda bir dünyanın yakınından geçtiğine  delildi.
Maya takvimine gore 2012'de bir cag bitecek, yeni bir caga gecis yapilacak ve Tanrilar yeniden Dunya’ya donecekti. 23 Aralik 2013 tarihine denk gelen Tanrilarin donusu, 2014 yilina denk geliyor olabilir mi? Cunku bir kac aydan beri gokyuzunde Dunya’mizdan daha buyuk gorunen ve bize dogru gelen bir 10. gezegen bulundugu iddia ediliyor. Nasa tarafindan da Gunes sisteminin hemen yaninda yeni bir gezegen belirdigi ve bu gezegene Planet X denildigi aciklandi. Bu Planet X Niburi gezegeni olabilir mi? Sumerlerde ve Mayalarda denildigi gibi Tanrilarin donusu gerceklesiyor mu?  Sumer bilgilerine gore; Anunnakilerin gezegeni  olan Niburi, her 3600 yilda bir Gunes sistemimizin icinden, Dunya’miza cok yakin geciyor ve her gecisinde, manyetik cekimden dolayi sularda yukselme, volkanik patlamalar, dogal afetler ve depremler oluyor. Eger bulunan bu yeni gezegen Niburi ise; yakin zamanda Dunya’mizda depremler, seller,volkanik patlamalar ve diger dogal afetler olabilir. Insanlik olarak; boyle birsey olacaksa, bilmek hakkimizdir.

Gozumuzun onunde, gokyuzunde ciplak gozle bile gorulebilen Dunya'mizdan cok buyuk bir gezegen belirdi. Hemde Sumerler zamaninda bile bilinen bir gezegen. Bence bu gunlerde gokyuzune daha dikkatli bakalim ve gelismeleri takip edelim. Sumerleri, Misirlilari ve Mayalari arastirip bize sunulan acik ipuclarini arastiralim. Kendimiz ve cocuklarimizin gelecegi icin.
Okumaya ve arastirmaya baslayinca, aslinda bize anlatilan hikayelere, masallara ve tarihe karsi daha sorgulayici bakmaya basliyacaksiniz.


Farkindaliginizin artmasi dilegiyle...

Aasma



21 Nisan 2014 Pazartesi

2012 Yılında Foton Kuşağına Giriş-Altin çağ


Mayaların Takvimine gore hayat 2012'de bitmiyor. Aksine bir donem kapaniyor ve dunya yeni bir caga adim atiyor. Bu cagda dunyamiza gelen foton enerjisi hem dunyamizi hemde uzerinde yasayan canlilari degistirecektir. Bu yeni cagda, yeni enerjiyle ya kendini gelistirirsin, ya da depresyona girip dengesizlesirsin. Foton enerjisinin etkilerini anlayamayan bir canli, kendisi uzerinde yogun bir baski ve karmasik bir etki hissedebilir. Bu da onda depresyonu tetikler ve cinnet gecirmesine sebep olabilir. 2012 yilindan itibaren dikkat edilirse, cinnet gecirip kendisini veya cevresindekilere zarar verenler cogaliyor. Hayvana, insana siddet hizla artiyor. Doga katliamlari hizla yayiliyor. Butun bunlarin yaratacagi negatif enerji dunyayi sardiginda, tipki insan gibi dunyamiz da olumsuz etkilenerek, kendi dogal tepkisini gosterecek ve dogal felaketlere meydan verecektir.


Iste bu yuzden foton enerjisinin etkisiyle, fakindaligimizi arttirip, bu yeni enerjinin bizi olumlu yonde degistirmesine izin vermeliyiz. Bu donemi  atlatmanin en iyi yontemi, meditasyon yapmaktir. Meditasyon dengelenmemizi saglar ve gelen enerjiyi donusturur. Bu yeni donemde kendimizi gelistirerek birer sevgi ve isik elcisi olabiliriz. Insanlari, dogayi, hayvani ve tum evreni sevgi cemberlerimizle koruyup guzellestirebiliriz.

Her sabah meditasyon halinde iken; basinizdan vucudunuza giren beyaz bir isigin etkisini, beyninizde ve omurganızda, kök çakranızdan taç çakaranıza kadar genişlemesini imgeleyin. Bu sizin içsel ışık enerjinizi aktive eder ve içsel ışığınızın tek bir seviyesini açar ve kalbinizin içinden aydınlanmasını sağlar. Bu aktarımı şükranla isteyerek bunu düzenli olarak uygularsanız, içsel ışığınızın bir çok seviyelerinin açıldığını ve uyandığını görürsünüz ve kısa sürede içsel ışığınıza bağlanmaya başlarsınız. İçinizde taşıdığınız bu ışık sizin rehberinizdir ve yaşamınızdaki tüm iyi şeylerin yaratılmasının kutsal aracıdır. Enerjinizin geri kalanını içsel ışığınıza uyumladığınız zaman, yarattığınız ve odaklandığınız her şey sevgi ve ışık ile akar. Sevgi herseyin ilacidir. Vermesi en kolay ilactir.

Foton Kusagi Nedir?

Foton kusagini, galaksi icersine akan guclu elektromanyetik isinlar olarak adlandirabiliriz. 2012 yilinda, Foton kusaginin merkez alanina girilmesiyle birlikte kör bolgeye giris yasandi. Dunya'da bazi degisiklikler oldu.
Oncelikle hatirlarsak eger 21 Aralik 2012 gununde baslayip, 5-6 gun suren garip gri bir gokyuzune tanik olduk. Geceleri tam 5-6 gun boyunca  yildizlar gokyuzunde gorunmedi. Gunduzleri sonuk safak vakti gibi, Gunes tam anlamiyla gorunmedi.

Atmosfer basinciyla canlilar kendilerinde garip bir sislik, midede hazimsizlik ve birazda melankolik haller hissettiler.

5.gunden sonra 24 saatlik gunduz devresine giris, kör bolgeden cikip ana foton kusagina giris gerceklesti. Bununla birlikte tum canlilarda guclenme, zindelesme, telepati, telekinezi gibi psisik yetenekler uyanmaya basladi.(uyanis-superbilinc)

O gunden sonra, tum dunyadaki canlilarda farkindaliklar gelisti. Gizlenen sirlar ortaya cikmaya basladi, maskeler dusmeye basladi.(Hatirlayiniz, bazi devletlerin devlet sirlari, cevrilen oyunlar, gizli kayitlar, dinlemeler) gercekler tum ciplakligiyla ifsa oldu.

Orta sinif halkta bir uyanis basladi. Bu uyanisla, isyanlar da bas gosterdi ve hak aramalar her zamankinden daha fazlalasti. Yine aldigimiz foton enerjisiyle sevgi anlayisimiz gelisti ve zit gruplar bile birlikte hareket ederek omuz omuza haklari icin savastilar.(Gezi olaylari cok iyi ornek)

Bu enerjiyi solumaya basladigimiz andan itibaren, koklu degisikliklere tanik olduk ve olmaya da devam edecegiz. Dunya ve toplumlar degisecek, ulkelerde degisimler, politikalarda degisimler olacak.Yeni ulkeler dogabilir, sinirlar degisebilir yada birleserek buyuyen devletler bile olabilir. Degisim basladi, ister kabul edelim, ister etmeyelim...Degisimin onune gecemiyecegiz. Cunku insan olarak en buyuk degisimi biz yasayacagiz. Altin cag denilen bu cagda ya pozitif yonde degisip kendimizi yuceltecegiz. Ya da degisime ayak uyduramayip ordan oraya savrulacagiz..Artik uyanma vaktidir..



Sevgi ve Isikla

Aasmaestefan

Astral Beden Nedir ve Astral Nasıl Yapılır?






Astral seyahat, ruhumuzun bedenimizden ayrılıp yolculuk yapmasidir. Bazen gecmise, bazen gelecege gider. Bunun farkinda olmayanlar, o yolculuk esnasinda gorduklerini ruya olarak hatirlar.

 Astral yolculuk icin bedeniniz çok rahat olmalı ve hiç kimse tarafından rahatız edilmeyeceğiniz bir odada tek başınıza olmalısınız.

Astral seyahati gerçekleştirememenizin önündeki en önemli engel endişe ve korkularınızdır.
Kendinize ve yapabileceğinize inanın. Her zaman ilk seferde başarılı olunamaz. Ancak bedeninizden ayrılırken eğer korkar ve vazgeçerseniz yeniden bu noktaya ulaşmanız çok zaman alabilir. Bu yüzden korku duygusunu içinizden atın. Astral seyahat zarar verici değildir.

Astral seyahat yapmak için en önemli noktalardan biri imgeleme konusundaki başarıdır. Yatağınızda sırt üstü yatarken kendinizi tavanda hayal edin aşağıdaki bedeninize baktığınızı düşünün. Bunu ne kadar canlı olarak yaparsanız beyninizin bunu kabul etmesi ve bedeninizden dışarı çıkmanız o kadar kolaylaşacaktır. Internetten bulacaginiz, Astral yolculuk muziklerini dinleyerek de hazirlanabilirsiniz. Daha cabuk sonuc veriyor.

Burada en önemli noktalardan biri de tam gevşemiş  olmanızdır. Vücudunuzda hiç bir gerilim olmamalı. Eğer herhangi bir yeriniz ağrıyorsa yada bir sıkıntınız varsa astral seyahat girişiminde bulunmayın.

Astral bedene çıkış yolu göbek chakrasıdır. Eterik bedeniniz göbek chakrasından dışarı çıkar ve bir kordonla bedeninize bağlıdır. Dolayısıyla bu chakranın düzgün çalışması astral seyahat için size kolaylık sağlayacaktır.

Astral seyahate çıkma deneyimi yaşayacağınız gün bir kaç havuç yemeniz, et yemekten kaçınmanız, meditasyon yapmanız, kendinize Reiki uygulamanız sonuca ulaşmanıza yardım edecektir. Ayrıca odanizda veya yani basinizda bulunduracaginiz Kristal enerji tasi da yardimci olacaktir.

Astral seyahate çıktığınızda asla korkmayın bu bedeninize geri dönmenize yol açar. Eğer böyle bir şey olursa yapabileceğiniz en iyi şey uykuya dalmak olacaktır.

Astral seyahate çıkarken kalpte aşırı çarpıntı, kulaklarda uğuldama, göbek bölgesinde rahatsız edici bir duygu gibi hisler yaşayabilrisiniz. Bunlar son derece normaldir ve çıkmak üzere olduğunuzun işaretleridir. Bir çok kişi bu noktada korkar ve geri döner, ancak bir daha bu noktaya gelmek kolay değildir. Bu belirtilerle karşılaşınca korkmayın. Sağlığınıza zarar verecek bir sorun olmayacaktır. (Kalp yada tansiyon hastası iseniz dikkatli olmalısınız.)

Astralde iken ne zaman isterseniz bedeninize dönebilirsiniz. Bunun için sadece düşünmeniz yeter. Size yön veren düşünceleriniz olacaktır.

Astralde iken odada eşyaların yerini farklı görebilirsiniz, bu son derece normaldir. İlk deneyimlerinizde odanızda çıkmayın, sadece havada dolaşın ve kendinizi, odayı seyredin.

Astral bedeninizi yönlendiren düşüncelerinizdir. Bu konuda hakimiyet kazandıkça evinizin dışına çıkabilir ve zamanla daha uzak yerlere gidebilirsiniz.

Astralde iken bazı varlıklarla karşılaşmalardan söz edilir. Bu tamamen sizin elinizdedir. Eğer böyle bir amacınız varsa elbette olabilir ama böyle bir isteğiniz yoksa bundan korkmanıza gerek yok, böyle bir şey olmayacaktır.

Bedeninize dönerken ani bir sıçrama hissedebilirsiniz. Bu durumda yataktan kalkmayın ve uyumaya devam edin.

Astral seyahat bazen ilk seferde mümkün olsa da genelde bunun için çalışılması gerekir. Bu konuda sabırlı olun ve düzenli olarak çalışmalar yapın.

Alinti


Uzaylılar Var mi?



                                                      Uzaylilar Varmi?

Uzayli diye tanimlanan varliklar, evet vardir. Her ne kadar devletler bu konularda aciklama yapmazken, gunumuzde buyuk bir cogunluk, artik uzaylilarin varligina inanmaktadir. Bir cok insan ya ucan disk gormustur yada bizzat uzaylilar tarafindan ali konulmustur. Bazi ulkeler; ozellikle Ingiltere, Fransa ve Meksika, ufolarla ilgili bazi gizli dosyalari halka acmislardir. Bunlar, zamanla arsivlendirilmis ama artik halkin bilgisine  sunulmus dosyalardir.

 Benim kendi deneyimlerimle bizzat astral yolculukla yaptigim gorusmelerden ogrendim ki:Uzayli dedigimiz varliklar, bizim galaktik kardeslerimizdir. Bir kismi dunyada bizden once yasamis ve evrimleserek baska boyutlara yukselmis atalarimizdir. Nordicler ve Pleadisliler bize cok benziyorlar.

 Dunya disi varliklarin cogu milyonlarca yildir dunyamizla ilgilenmis, hatta bir kismi burda yasamistir. Bizler burada deneyim yasamak amaciyla bulunuyoruz ve olunce de baska bir boyuttan hayatımıza devam ediyoruz. Ancak biz dünyaya geldiğimiz an bu bilgileri hatirlamayacak sekilde geliyoruz. Bir cogumuz defalarca reenkarne olmustur. Bu sebeple bazi cocuklar, eskiden yasadiklari diger hayatlariyla ilgili bilgileri anlatiyorlar. Hatta Antakya, Adana, Mersin dolaylarinda bu hatirlama olaylarina cok rastlaniyor. Bizler de cocukken, onceden yasadigimiz hayatlari hatirlayabiliriz ama buyudukce tamamini unutuyoruz.



                                                 Reenkarne Gercek mi?

 Reenkarne gercektir. Sevgiyi ogrenmek icin geldigimiz bu dunyada, iyi bir deneyim yasamayanlarimiz, oldukten sonra yeniden baska bedenlerde tekrar tekrar dunyaya gelirler. Sevmeyi, sevgiyi ve neden bu dunyaya geldigini bu hayattayken anlayana kadar reenkarne devam eder. Sevgiyi ve ego terbiyesini ogrenince bir diger boyutta, diğerlerinin yanina doneriz. Uzayli dedigimiz ailelerimizin yanina.

 Dunya bizim icin bir okul gibidir. Spirituel hayata hazirlik icin burdayiz. Bunun farkina varmadan olursek, tekrar dunyaya baska bir bedenle gelip yeniden ogrenmek icin sans elde ediyoruz. Uzaylı kardeslerimiz zaman zaman bu deneyimlerimizi tamamlamada bize yardımcı olmak ve dünyamızı olası tehlikelerden korumak icin yardıma gelirler. Bizler, meditasyon yaparak galaktik kardeşlerimizle iletişime geçebiliriz. Bazen rüyalarda mesaj alarak, bazen de vizyon veya durugoru şeklinde mesajlaşmayla iletişim kurabiliriz.


sevgiyle kalın


Aasma

Sevgi Hayatınızı Değiştirir,Sevgi Enerjisiyle Değişim Mümkün,



Sevgi Enerjisiyle Degisim Mumkun. Sevgi Hayatin Anahtaridir

Yorgun bir ruh, enerjinizin yok olmasina neden olur. Hayatinizin kalitesini arttirmak istiyorsaniz, Sevgi olumlamasi yapmalisiniz. Sevgi enerjisi sadece bizi ruhen ve bedenen iyilestirmez, cevremizdeki varliklarida pozitif yonde etkiler. Sevgi enerjisi ile hem kendimizi hem de baskalarini degistirebiliriz.
Kuantum fizigine gore, gercekliginizi yaratan ve yurutme gucune sahip olan sey bilincimizdir. Bunu dikkate alarak, Evren'in size sundugu sihrin ve mutlulugun tadini cikarmaniz mumkun. Bu da sevgi enerjisiyle olur.
Oncelikle kendinizi affedip sevmelisiniz. Meditasyonla, kalbinize sevgi enerjisi yuklemelisiniz. Bu sevgi enerjisi kisa bir zaman sonra sizde, bakis acinizda ve hayat tarzinizda olumlu degisiklikler yapacaktir. Bir sure sonra sevgi elcisi olacaksiniz. Cevrenize sevgi ve pozitif enerji yayacaksiniz. Yaydiginiz bu guzel enerji, yansimayla tekrar size donecek ve hayatiniz guzellesecek.

Karamsar, negatif olarak, olumsuz enerji frekanslari yayarak hayata devam edemeyiz. Yaydigimiz enerji, yansimayla tekrar bize geri doneceginden hayatimiz da negatif seyler olur. Birisinin yuzune nefretle bagirip hakaret ederseniz, oda aynisini size yapar. Yine ayni kisiye sevgiyle bakip, guzel konusursaniz, oda sizin gonderdiginiz sevgi enerjisini aynen size yansitir...iste boyle degisir hayatiniz.

Kendinizi, ailenizi, cevrenizdeki diger insanlari, hayvanlari, bitkileri, dogayi ve evreni severek hem hayatinizda, hem de evrende buyuk bir degisiklik yapabilirsiniz. Ayrica sevgi enerjisi ayni zamanda sizi sifalayarak farkindaliginizi gelistirir.

Sevgiyle kalin!

Aasma