11 Kasım 2016 Cuma

Yeni Enerji Portali 11.11 Acildi


11:11=22=4= Zaman demektir.

11.11 Kapisi
Bu kapıyı iki dünya arasındaki çatlak olarak ifade edebiliriz. Bu kapı özsel potansiyeli aynı, iki çok farklı enerji spiralini birbirine bağlayan köprü gibidir.

1’e doğru beraber birleşirken, anahtar parçaları hep birlikte bir araya getirebilesiniz diye. Sadece anahtarı yaratmıyorsunuz, kapıyı da görünür hale getiriyorsunuz. Yarattığınız bu gök kuşağı köprüsü aslında görünmez aleme açılan görünür bir kapı.

11:11 tamamen farklı bir evrim spiraline ulaştıran küçük bir köprüdür. Bu sembol hücresel anı bankasına çok uzun zaman önce kodlanmıştır ve aktive edileceği anı bekler (Alinti)


Bugun  Dunya annemiz, uzerindeki tum canlilarla beraber yeni bir enerjiye giris yapti. 11.11 Kozmik Portal diye tanimlanan bugun; buyuk degisim ve donusumlerin baslangici. Dunya shifting yasarken onunla birlikte uzerindeki tum canlilar da shifting yasiyor. Duygularimizda, yeteneklerimizde, fiziksel ve ruhsal bedenlerimizde guzel degisimler olasi. Iki uc gun surecek bu giris, insanlarda sarhosluk, melankolik hal yaratabilir. Hafif bas donmesi, mide bulantisi olabilir. Uykusuzluk olabilir ama kendinizi hala enerjik hissedebilirsiniz. Dalginlik seklinde saniyelik baska boyutlara giris cikislar olabilir. Araba kullanirken dikkatli olalim. Bu yeni enerjiye uyumlanma bittiginde uyku hali artar. Uyumak dengelenmek ve tazelenmektir. Basimizin sag tarafinda agri olabilir. Sag beyin aktivasyonu artiyor. Kalp atislari ara ara hizlanabilir. Uyumlanma sonrasi; biz bu yeni enerji ile harika hissedecegiz. Sevgi hizla artacak, bireysel huzur artacak ve en onemlisi de uyanislar hizlanacak. Kasim ayi bizim ayimizdir. 11.11 Isik tarafina ait bir uyanis kodudur. Dikkat edin eger digital saatlerde 11:11'i goruyorsaniz sizde uyaniyorsunuz demektir. 11 dengeyi temsil eder. Beden ve ruh aynı frekansta titreşirse dengededir. 11:11 de ruh ve beden ayni frekansta bulusur ve goz goze gelir. Buyuk degisimler uyanisla baslar ve 11.ay olan, Kasim ayinda uyanis hizlandirildi. Onumuzdeki iki uc ay boyunca onemli degisim ve donusumler olabilir. Ilk etapta anlam veremedigimiz bazi kotu olaylar, karanlik tarafimizin kendini gostermesi olarak yorumlanmalidir. Kendisi ifsa ederki, sorunu group sifalandiralim, cozume ulastiralim.

12.12 portalina kadar; simdi hizlanarak artan 11.11 enerjisini iyi degerlendirmek lazim. Bedendeki fazla enerjileri atmak icin; topraklanma, su icme, tuzlu su banyolari veya ayaklari tuzlu ilik suya koyma gibi yontemler uygulanabilir. Ya da hayvanlara, insanlara, bitkilere sifa yaparak bu fazla enerjimiz paylasilbiliriz. Bize geleni akitamadigimiz zaman, biz rahatsiz oluruz. Bizden akip topraga ve cevremize gecmesi lazim.


                                  Bundan bir ay kadar once su bilgi geldi ucuncu goz ekranima:

"Dunya baslangica gidiyor. Sifira gidiyor. Camelot'a gidiyor."

Bu bilgide; Dunyamizin yeni boyuttaki yerine gecip reset gorecegi ve sifirdan, yeni bir baslangic yapacagi anlatiliyor. Yani yeni boyuta gecisi tamamlandiginda Kral Arthur'un "Camelot" efsanesinde bahsedildigi gibi; uzerinde altin sehirlerin oldugu, huzur sevgi ve baris dolu yeni bir dunya ile yeni cagda yeni bir baslangic yapilacak. Onceden gelen diger bilgilerle tamamladigimizda ise, bahsi gecen bu yeni dunyaya, sadece yukselisini tamamlamis, uyanmis insanlarin gidebilecegi sonucu cikiyor.

Kral Arthur ve Camelot Efsanesi

Camelot, Kral Arthur efsanesiyle ilişkilendirilen ünlü kale ve saraydır. Arthur'un erken dönemdeki hikâyelerinde adı geçmeyen Camelot, ilk kez 12. yüzyıl Fransız şövalyelik efsanelerinde ortaya çıktı.

Camelot, zaman içinde Arthur diyarının fantastik başkenti ve sembolü haline dönüştü. Hikayeler, Camelot'un Britanya'da bir yer olduğunu anlatırken, bazen de gerçek şehirlerle ilişkilendiriyor; fakat tam konumunu açığa çıkarmıyor. Çağdaş araştırmacıların çoğu Camelot'un tamamıyla kurgusal bir yer olduğu ve coğrafyasının romantik yazarlar için çok uygun olduğu görüşünü paylaşıyorlar. Kral Arthur efsanesi araştırmacılarından Norris J. Lacy'ye göre "Camelot, bilhassa hiçbir yerde olmadığı için her yerde olabilir." Buna rağmen, 15. yüzyıldan beri "gerçek" Camelot'un tam olarak nerede olduğuna dair çeşitli savlar öne sürülmüştür. Günümüzde ise popüler kültür ve turizm amacıyla bu iddialara yenileri eklenmektedir. (Alinti)








Sevgiler!


Aasmaestefan@gmail.com

13 yorum:

Bu yorum yazar tarafından silindi.

evet ucuncu gozunuz acik. alinda iki kasin ortasinda biraz alina dogru olan yerde gozleriniz kapali iken isiktan bir ekran cikar ve ordan izlersiniz.

Teşekkür ediyorum cevabınız için..Kusuruma bakmayın, yazdıklarımı kaldırmak zorunda kaldım..

Yanıtladığınız gibi ışık ekran değilde doğrudan gözlerimle görüyorum.. Sanırım sizin bahsettiğiniz durum daha farklı bir durum..

Tekrar teşekkürler

Dua ile

alını dikkatlice incelediğimizde bir göz işareti çıktığını görebiliriz

Sizin yasadiginiz olaylar astral yolculuklar ve zaman kaymalaridir. Astral yolculuk islamda tayyi mekan olarak gecer. ucuncu goz ise islamda kalp gozu olarak gecer. Kavram farkliliklari kafanizi karistirmasin. Yazdiginizi okumustum. Siz ucuncu gozu sordugunuz icin sadece ucuncu gozu cevaplamistim.
Yasadiklariniz cok guzel. Bende benzer seyler yasiyorum. Insanlar madde dunyaya o kadar odaklanmislarki; manadaki(astral) dunyayi tamamen unutmuslar. Bu yuzden astralde yasadiklarini ruya zannediyorlar. Oysa gercek yasam orasidir. ruya burasi....Yasadiklarinizi deftere not edin. acikta yorumlara yazmayin lutfen

sevgi ve isikla kalin.

Çok teşekkür ediyorum Yüce Rabbim ömrünüze bereketler ihsan buyursun..

Dua ile






Isteyenler icin Ek Bilgi

11:11 = 22 = 4 = Zaman
11:11 bir uyanma kodudur. 
Yaşam zannedilen 3D Matrix Dünya’sındaki fiziksel gerçeklik, dijital kodlarla yazılmış bir bilinç programıdır. Numaralar, nümerik kodlar varlığımızı tanımlamak içindir.Ve insan DNA’sı ile genetik hafızası, numaralar tarafından belli zamanlarda ve frekanslarda tetiklenmek üzere kodlanmıştır. Bu kodlar aklın değişimine ve bilincin evrimine uyanmak içindir.
Örnekle; 11:11 senkronizasyon yaratan frekansta olduğumuzu bize hatırlatmak için olan koddur.

Sevgili 1,

Derinlerinde tıpkı sen gibi bir kod yaşar. Bu kod yaratıcı tarafından tasarlanan ilahi bir mirastır. Bu kodu aktive edebilmek için sürekli tekrarlanan numaralar görünür olur. Hatırlamalısın ki ruh metaforlarla konuşur.

11: 11’e sürekli rastlamak DNA aktivasyonu başladı demektir. 11, 2’nin yüksek oktavıdır. Yani, erkek ve dişi özelliklerinin eşit ve dengede olduğu ruhsal titreşimi taşır. 11 duyarlılık veya altıncı hissin gelişmesi gibi ruhsal farkındalığın frekansıyla gizli negatiftin etkisini azaltır. Aktive olmaya başlayan DNA’lı bireyler, pozitife doğru çekilirler ve her adımda gizli negatif etkilerle yüzleşir, anlar ve yollarına devam eder

11:11 bir uyanma kodudur. WAKE UP!!!!
Bu sayılar genetik olarak kodlanmış anılarınızı, bilinçli akla açan bir anahtardır. Sizler sadece fiziksel varlıklar değilsiniz. Sizler fiziksel deneyim yaşayan ruhlarız, ruhların üstüne bindirilmiş fiziksel varlıklar değil.

Numaralar gerçekliğin zamanda tekrar eden döngüsünden deneyim kazanmanız için, zamanda kendisini tekrar eder.

11:11 kodu 111,11 den türevlenmiştir.
Sizin kişisel deneyimleriniz ve dersleriniz zaman içinde dönen bir döngüde oluşur ve biter. İlahi planın içinde yaratımın döngüleri ve zamanın döngüleri vardır. Bu döngülerin bilinçli fark edilebilmesi için gerekli ilahi frekanslar numaralar vasıtasıyla taşınır. DNA’da bulunan kodlar böylelikle aktive olmaya başlar.

11:11 DNA’nin iki spiralinin bilincin yüksek frekanslarına geçişinin temsilidir. 11; şekil olarak hem DNA’nın iki sarmalının hem de bedenin ve ruhun aynı frekansta olduğunun numarik göstergesidir.

11 dengeyi temsil eder. Beden ve ruh aynı frekansta titreşirse dengededir.
11+11=22=4=Time (Zaman)
4 sayısı kutsal Gaia’yı yani doğa anamızın kendisini hatırlatma çağrısıdır.
4 sayısı Dünya’nın enerjisinin insanlıkla birleşişini ve güzelliğin yansıyan yapısını işaret eder. Bu da var olan her şeydir. Doğanın enerjisini dengelemek ve mutlak barış enerjisini kendinizden evrene yayabilmek için kendi içsel denge ve huzurunuza ulaşmaya çalışın. Doğanın enerjisine barış, sevgi ve denge yollayan her 1, evrenin koşulsuz sevgisi ve bilgesiyle ışığa yaklaşır.

44 ise yeni bir numaradır. DNA’nın 33‘ten 44’te hareketine dikkat çeker.

11 Uyanış, ilk gördüğün zaman ve elimine etmeye başlama
22 iki yanlılık, karanlık ve ışığın savaşını fark ediş
33 şefkat ve merhametin kalplerden yükselişiyle SEVmeyi öğrenme
44 Dünya barış ve bilgelik içinde
Şu an Dünya 33’tedir.
44’e gelindiği zaman Dünya kendi içerisinde dengeyi ve koşulsuz sevgiyi bulmuş barış ve bilgelik içersinde olacaktır. Tüm bilincin istediği budur. Öyle de olacaktır.

Sevgili 1‘ler,

Ani bir uyanış yaşayacaksınız işte o andan sonra Dünya gerçekliğinin bir daha asla aynı olmayacağını hissedeceksiniz. Kendinizin netlik,iyileştirme ve denge unsurlarınıza odaklanarak, kendiniz üzerinden Dünya’ya netlik, iyileştirme ve denge yaratımına başlayacaksınız. Etrafınızdakilerin sizinle aynı yolculuğa çıkmasını beklemeyin. Bu sadece size ve aynı şekilde öteki bir çok ruha özel. Numaraların konuştuğu diğer varlıkları keşfedeceksin ve anlayacaksın sen asla yalnız değilsin. Dijital kapıyı bir kere açanın geri dönüşü olmaz sevgili 1‘ler. Ruhu onu tam olarak idrak edene kadar adım adım deneyimlere doğru hareket ettirir.

Bilinciniz sürekli genişlemeye devam edecektir. Büyüyen şefkat ve merhamet duygusuyla böylece çok hızlı tezahür edecek ve gittikçe daha yaklaştığınız bu frekansın senkronizasyonun anlamını her an fark eder olacaksınız. Tüm bu numaralar sizin ruhunuzun sizi uyandırmak ve kendi özünüzü size geri hatırlatmak için.

Numaraların amacı hepinize bu fiziksel programda birer ruh kıvılcımları olduğunuzu hatırlatmaktır. Bilincin hedefi ise, bilinçsizlikten tam olarak özgürleşmek ve tam bilinç haline gelmektir.

Bu fiziksel programın sonuna yaklaşıyoruz, o nedenle yüksek bilince geri evrilmelisiniz.

Numarasal kodların dikkatinizi çekmeye başlaması, DNA kodunuzda bir şeyleri değiştirdiğinizin habercisidir. Bu kodlar siz mesajı alana kadar size görünür olmaya devam edecektir. İleri doğru devam etme zamanınız gelmiştir. Fark edin!

Numaralar genellikle hayat döngünüzdeki değişlikler için sinyal verir veya tecrübelerinizi onaylamak için size görünür olurlar.  Henüz anlayamadığınız bazı şeylere bağlı olarak numaralarınızı rüyalarınızda da görebilir yada hep aynı saate uyanabilirsiniz.

11:11 Kapısı
Bu kapıyı iki dünya arasındaki çatlak olarak ifade edebiliriz. Bu kapı özsel potansiyeli aynı, iki çok farklı enerji spiralini birbirine bağlayan köprü gibidir.

1’e doğru beraber birleşirken, anahtar parçaları hep birlikte bir araya getirebilesiniz diye. Sadece anahtarı yaratmıyorsunuz, kapıyı da görünür hale getiriyorsunuz. Yarattığınız bu gök kuşağı köprüsü aslında görünmez aleme açılan görünür bir kapı.

11:11 tamamen farklı bir evrim spiraline ulaştıran küçük bir köprüdür. Bu sembol hücresel anı bankasına çok uzun zaman önce kodlanmıştır ve aktive edileceği anı bekler

11

1+1=2 birleşme, birlikte olmak, barış, büyük resmi görebilme

Tüm numaraların DNA kodunuzda karşılığı olduğundan 11:11 tüm ruh bağlantılarının da kodunu aktive edecektir. 11:11 ilahi bir müdahaledir ve ruhlar ilahi plan gerektirdiğince özsel hallerine doğru hızlıca evrilir. 11:11 tüm bu nedenlerden ikiz ruhların birlik hareketlerinin de en büyük habercisidir.

Bir numara duyduğunuz zaman özel bir anlamı mutlaka vardır. Sadece numara deyip geçmemek sunulan her şeyin altında daha fazlasının olacağını bilmek gerekir. Gerçekleşen her şeyin bir nedeni mutlaka vardır.

Hafızayı harekete geçiren, iç bilişi uyandıran dijital kodlar genellikle iki basamaklı yada ardışık olarak kodlanmıştır. 1,2,3,4,5 yada 5,4,3,2,1,0 böylece sıfır noktasıyla birleşebilirler.

Unutmayın zaman bir boyutsal illüzyondur. Hiçbir şey için geç kalamazsınız. Her şey tam da olması gerektiği gibi, olması geren an’da olur ve olacaktır.

Ve Öyledir

Alinti

Hocam 12:12 ne zaman açılacak ? benim sayım olduğu için soruyorum :))

12.12 de saat 12:12'de 12 dakikalik Turkiye imgelemesi

Merhaba arkadaslar, bugun 12 aralik ve onemli bir enerji girisi zamanidir. 12.12 kapisindan girecek enerjilerle sevgiyi ve yaraticiligi daha cok hissedecegiz kendimizde. Sag beynimizde daha cok aktivasyon olacak. O alanda agri hissedilebilir bir kac gun. Bu onemli ani kacirmayalim ve dun ulkemizde olan aci olayi sevgiyle donusturmek icin firsata donusturelim. Karanlik, ley hatlari uzerindeki onemli enerji noktalarini negatife donusturerek kendine besin uretiyor. Enerjileri tukenmek uzere. Can cekisiyorlar ve bu aciyla, daha zalimce saldiriyorlar. Bunu biliyoruz ve yok oluslarini sabirla dileyip, izliyoruz.
Yapmaniz gereken kisa bir nefes calismasi ve ardindan olumlu bir senaryoyu okuyarak hayal etmek. isteyen dua ederek yapar isteyen okuyrak. Onemli olan niyet.

Turkiye saatiyle saat 12:12 de yapilacak 12 dakikalik bir calismadur bu. Ne kadar cok kisi yaparsa o kadar faydali olur. Yapmaniz gerekenler:
1- oglen Saat 12;10 da sessiz bir yere oturun ve 3 kere agizdan nefes alip agizdan verin. 3 kere burundan nefes alip burundan verin. 3 kere burundn nefes alip, agizdan verin. Bu calisma icin 2 dakika yeterlidir. sonra tam saat 12: 12 de asagida yazilanlari hayal ederek okuyun.

2- Once buhar seklinde etrafa yayilan pembe renkli bir sevgi enerjisi ile etrafinizin sarildigini gorun. Sonra o sevgi enerjisiyle sarilan bedeninzin sifalandigini, sizdeki tum negatifligi ve uzuntuyu aldigini temizledigini , swvgiye donusturdugunu gorun. Kendinize sesli olarak; ben sevgiyim, ben isigim ve kendimi su an harika hissediyorum . Saglikliyim ve sevgi doluyum deyin.
Sonra kendinizi dun patlama olan besiktas alaninda gorun. sizinle oraya giden ve sizi saran pembe sevgi bulutunun patlama alaninda buyudugunu, oradaki tum aciyi, negatifligi ter temiz yapip sevgiye donusturdugunu gorun, sonra buyuyen pembe sevgi enerjisinin tum besiktastan yayilarak, butun istanbulu sardigini, temizledigini, sifalandirdigini hayal edin. Insanlarin sokaklarda guvenlice dolastigini ve yuzlerinin guldugunu, sifalandiklarini, mutlu olduklarini gorun. Tum sehitlerimizin sevgiyle isiga dogru yukseldiklerini ve size gulumseyerek el salladiklarini gorun. Sonra yine sesli olarak, Besiktas sevgiyle yikandi temizlendi. istanbul temizlendi, sifalandi cok sukur.. Tum istanbul ve Turkiye yeniden sevgiye ve isiga donustu deyin... sukurler olsun deyip bitirin.

Merhaba, yazılarınızla yeni tanıştım, çok mutluyum. 11:11 yaklaşık 20 yıldır digital olan saatlerde ve telefonumun ekranında gördüğüm sayılar. Bunun bir gizemi olduğunu biliyordum ama ne olduğunu kavrayamıyordum, yazınız bana bir rehber oldu, ve dediğiniz gibi bende bir şeylerin eskisi gibi olmadığını biliyorum, dönüşüyor ve değişiyorum. Enerji ile çalışıyor şifalanıyor ve elinden geldiğince şifaya aracılık etmeye çalışıyorum. Çok şey söylemek isteyip şu an söyleyemiyorum. Sadece size sevgimi göderiyorum.

Rica ederim, bende sevgilerimi yolluyorum. 💕💕💕🙏💐🌹

Yorum Gönder