1 Ocak 2018 Pazartesi

2018'den 2025'e - Yeni Dunya


http://aasmaestefan.blogspot.com/2017/01/2017de-turkiye-ve-dunya-ile-ilgili.html

Gecen yil ki yazimda 2018 ve 2019'un numerolojik olarak oneminden bahsetmistim. Bugun biraz daha uzerinde durarak; bu iki yila, bir kere daha dikkat cekmek istiyorum. '2018' yilindaki sayilar toplandiginda '11' cikar. '2019' yilindaki sayilar toplandiginda '12' cikar. Bu iki sayi siradan sayilar degildir. Ustat sayilardir ve cok onemli enerjileri vardir. '11' ve '12' sayilari, tasidigi enerjiyle buyuk degisimlere, buyuk uyanislara sebep olacaktir. Fransiz ihtilali, ikinci Dunya Savasi, nasil onemli donemlerin baslangicina sebep olduysa, 2018 ve 2019 yillari da cok onemli degisimlere sebep olacaktir. Bu yuzden onumuzdeki iki yil cok onemlidir ve hep hatirlanacaktir...


2018 ve 2019 yilina ait ekran okumalarim:

Eski bir ekran okumasinda; 'Dunya sifira dogru gidiyor' yaziyordu. Bunu gecen yil yazmistim. 12.12.2017'de ekranima 00.00 geldi. Bunun, bahsedilen sifirlanma olabilecegini dusunuyorum. Bence yeni bir zamana, giris yaptik.
Bizler de eger uykuda yada uyanikken 00.00 gorursek; bolca affetme ve gecmisi sifalama calismasi yapalim ve yeni enerjiyle, hayatimizda yeni bir sayfa acalim.

20.12. 2017'de ekranima gelen yedi maddeden sadece ikisini okuyabildim ve bu iki maddeden sadece birincisini net hatirlayabildim. Ikinci maddenin ancak bir kismini aklimda tutabildim. (Ekran okumalari sirasinda, aniden uyandigimda hafizamda saniyelerce kayip olabiliyor)

1. madde: Dunyayi, binlerce yildir yoneten karanlik cete;Kabal bitirilecek. 

Kabal bitirilirse; onlari besleyen bankacilik sistemi, petrol, somurgecilik, para ve ekonomiler de zarar gorebilir. Hatta ilac ve silah sektoru de bundan etkilenebilir. Yeni sistem belirlenene kadar, altin ve gumus daha cok deger kazanabilir. Hazirlikli olmak lazim. Emperyalizme bel baglayan herkes ve hersey icin artik dip gorunuyor.

2.madde: iki ulke arasinda onemli bir savas olacak. Siz sormadan yazayim. Iki super guc degildi. Onlar muhtemelen arka planda destekte olurlar. Ulkelerin bir tanesi 'i' harfi ile basliyordu.(israil olmasi buyuk olasilik) Ikinci ulkeyi hatirlamiyorum ama Iran yada baska bir Ortadogu ulkesi olabilir. Bu savas ekranima geldigine gore tarihi onem tasiyan bir savas olacaktir. Gelecek acisindan bircok seyi belirleyecektir.

29.12.2017 gecesi ekranima biri geldi ve su mesajlari iletip gitti:
"Buyuk bir harb geliyor. Dogal felaketler artacak. Bu zor gunleri, kolay atlatmanin yolu; birbirinizi sevmekten ve birlik olmaktan gecer. Insanlar, butun canlilarla 'Bir'oldugunu hatirlamali." Seth

2018 karanligin ve yarattiklari sistemin cokusu, 2019 uyanisin hizlanmasi, 2020-2023 arasi, eskiden cikis, yeniye dogru hazirlik, 2025 yeniden insa olabilir...Bunlar benim tahminlerim.

Turkiye ile ilgili cok soru geldi. Ozellikle 'reza zarrap' konusu ve son KHK'lar en cok merak edilenler.
Gecen yilki yazimda, Ocak ayinda reza ile ilgili ekranima gelen bilgiyi yazmistim. Aynen cikti. Dedigim gibi, reza itirafci oldu. Bu olayin amaci malumu cezalandirmak degil, aslinda ulkeyi cezalandirmaktir. Hedef ulkenin ekonomik cokusunu hizlandirmak, zayiflatmak ve isgal edip bolmek.

Malum kisi, en basindan beri bu hedefe hizmet ediyor ve hala ortak calisiyorlar. Dort parmaklilari kandirmak icin ara sira 'dusman' pozlarinda dolastigina, bagirip cagirdigina bakmayin. O, sahiplerine hizmette, hic sasmadi. Ortal planlari hala tikir tikir isliyor.

Ordu dagitildi, butun kurumlar satildi, disa bagimlilik ve borc artti...Kurtulus savasi oncesi gibi, ulke teslim edilmeye hazirlatiliyor.

2002 yilindan beri ulkeyi ekonomik olarak ayakta tutan herseyi sattilar. Heryil ulkeyi biraz daha borc batagina ittiler. Hala da devam ediyorlar. Butun madenlerimiz yabanciya peskes cekiliyor. Para getiren butun devlet kurumlari; yabancilara, ese dosta ucuza satiliyor. Zeytinlikler yok ediliyor. Ulke icinde; tarim, hayvancilik ve uretim bilincli olarak bitirildi. Sadece tuketen, dilenen ve calismayan, tembel bir toplum insa ediliyor. Genlerimizle oynaniyor. Tamamen disa bagimli bir ulke haline getiriliyoruz ve bunun en temel saglayicilari ise; simdiki yoneticiler.

KHK konusuna gelince...Aylar once facebooktan da yazmis ve uyarmistim. Malum taraf, ne kadar tarikat mensubu, parti uyesi, issiz imam hatip mezunu varsa, onlari planli olarak, ya polis, ya guvenlik gorevlisi, ya da bekci yaparak silah tasiyabilmelerine kilif hazirliyor. Boylece kendilerine silahli kuvvetler olusturuyorlar. Yillardir gozumuzun onunde, kendi partisine oy veren esnafa gizlice silah egitimi veriyorlar. Danismanlik yapan, ruh hastasi bir emekli asker, gizli kamplarda silahli akp milisi yetistiriyor..Butun bu hazirliklar, toplu halay cekmek icin degildir herhalde. Belli ki gizli bir planlari var ve bunu ifsa etmeye cok yakinlar. Son cikarilan KHK' daki bir madde, bu hazirliklarin amacini gosteriyor zaten.

Herseye ragmen...

Sabirli olun! Hazirladiklari her tuzak ve karanlik plan, kendilerine geri donecek. Bundan sonra yasanacaklar her ne ise; sadece uyanisi hizlandiracak. Dirilisi tetikleyecek ve kurtulusu hizlandiracak.
Sevgiyle, umutla, bitislerini bekleyin. Uzulerek ve umutsuzlanarak onlarin enerjisini guclendirmeyin. Direndikce, savastikca onlarin kalislarini uzatirsiniz...Zamaninizi, guzel ve pozitif seyleri yapmaya ayirin ve enerjinizi dusurmeyin. Evrensel plan kendiliginden isliyor zaten. Kotu olaylar, kotuleri de icine alarak cikacak hayatimizdan. Karanlik bir kere daha karanlikla carpisacak. Herseyin elbet guzel bir sebebi vardir. 



                                                       2025'e Dogru



Kasim ayinda, 'Bize Hizmet Etmeyen Hersey Hayatimizdan Cikiyor' baslikli bir yazi yazmistim. 

http://aasmaestefan.blogspot.com/2017/11/bize-hizmet-etmeyen-hersey-hayatimizdan.html

Bu yazi daha cok bireysel hayatimiza yonelik bir yaziydi. Ancak simdi ayni sozleri butun dunya ulkeleri ve mevcut sistemler icin de yazmak istiyorum. Cunku evrendeki hersey birbirinin aynidir. Sadece boyutlari (buyuklukleri) farklidir. Mikrodan makroya hersey ayni duzen ve plan icinde, ayni olcude etkileniyor. Bilindigi gibi su an yeni bir caga dogru ilerliyoruz ve bu yeni cagin, belirleyici unsurlari; merhamet, sevgi, baris, bilim ve butunlesmedir. Bu amaclari tasimayan hicbirsey ayakta kalamaz artik. Ne ulkeler, ne yonetimler, ne buyuk sirketler, ne dinler, ne de dunyayi yoneten zenginler...insana, dogaya, hayvana ve kosulsuz sevgiye hizmet etmeyen her sey tek tek yikilacak.

2012 (5-major change) yilindan oncesi eski enerji, sonrasi ise yeni enerjidir. Eski enerjiyle kurulmus butun yonetim sistemleri ve orgutlenmeler (Nato, Birlesmis Miletler, Dunya Bankasi, Avrupa Birligi vb...) ya kendini yeni enerjiye uyumlayarak, donusup devam edecekler ya da cokecekler. Bundan kurtulus yok!

2025'e kadar olan surecte; faize dayali bankacilik, sigorta sirketleri, insaat firmalari, silah sanayi, para, maden sirketleri ve fosil yakitlara bel baglayan kuruluslarin cokusu kacinilmaz. Yeni enerjide, bu somurucu sistemlerin yeri yok. Onlar da ya donusecek ya da can cekise cekise yok olacaklar. Buyuk sirketler, emperyalizme degil, insana, dogaya ve hayvana hizmet edecek sekilde kendini donusturmezlerse  iflas edecekler. Yeni enerjiyle uyumlu, kosulsuz sevgiye hizmet eden kucuk kuruluslarin hepsi hizla buyuyecek. Dogal ilac endustrisi kurulacak. Kenevir yagi ve esrar kullanimi yayginlasacak. Kanserler tarihe karisacak. Evrendeki serbest enerji, sifalanma icin kullanilacak.

Sadece ayristirmaya, somurmeye ve bolmeye odakli olan 'emperyalizm' butun dunyada cokecek. Oncelikle dogmus oldugu ulkede, sonra da diger ulkelerde bitecek. Cokerken, bildigi tum hunerlerini sergileyecek ama yaptiklari savas planlari, tuzaklar, kurduklari teror orgutleri...hepsi onlara geri donerek, bitislerini hizlandiracak.


Dunyaya 'sosyalizm' benzeri yeni sistemler gelecek. Devlet imkanlari, insana ucretsiz hizmet icin kullanilacak. Vergiler kalkacak. Bize karsi kullanilan medya ve teknoloji artik insan yararina kullanilacak. Insanlar sehirlerden; koylere, daglara ve dogaya tasinacaklar. Ilkel diye terkedilen ama dogayla uyumlu her yontem ve teknik yeniden ragbet gorecek. Imece usulu calisma artacak. Doga annenin kucaginda, yeni yerlesim alanlari kurulacak. Parayla alisverisin yerine, takas usulu alisveris tercih edilecek. 'Ben' olmanin yerini 'Biz' alacak. Etle beslenmenin yerini bitkisel beslenme alacak. Organik tarim zorunlu hale gelecek. Hayvanlara, 'ozgur yasam alanlari' olusturulacak ve koruma altina alinacaklar. Gelen cocuklar, butun dunyayi degistirecekler.

Dinler donemi kapanacak...Bilim ve teknoloji cok hizli buyuyecek...Evden egitim, evden calisma imkani, sinirsiz ve bedava internet kullanma imkani dogacak. Insanlarin saglikli beslenme istegi, bircok hazir yemek sirketini, saglikli yiyecek yapmaya zorlayacak. Ucan tasitlar artacak. Yolculuk mesafeleri cok kisalacak. Hologram teknoloisi her alanda kullanilcak. Tv programlarinin yerini internetten yayin yapan ozgur kanallar alacak. Internet sayesinde isteyen herkes bir kac saatte unlu olabilecek. Bireysel olarak gucumuz, yeteneklerimiz artacak. Okula sadece sosyallesmek ve oyun oynamak icin gidilecek. Cunku; gelen cocuklar zaten bilerek gelecekler. Ayrica gerektiginde; butun bilgiler disardan bir kac saatte insanlara yuklenebilecek duruma gelecek...

Dunyayi, 'gokkusagi enerjisi' saracak...

Gordugum vizyonlara gore; boyle bir yasama ulasan dunya nufusu azdi ama oz'du. Cunku dunya besinci boyuta dogru ilerlerken, yasayacagi fiziksel degisimler; bazi dogal felaketlere sebep olacagindan, hayatta kalabilenlerle devam edilebilecek.


Bu yazi yil boyunca, yeni gelen bilgilerle guncellenecektir.

Guncelleme: 11.1.11  (11 Ocak 2018) tarihinde ekrandan, duvara asilmis bir beyaz kagit uzerine yazilmis bir yaziyi okudum. Malum ucak dolusu para ve altinla Afrika'a bir ulkeye kacmisti, bazi aile uyelerini arkasinda birakarak. Aniden yapilmis birseydi ki bazi aile bireylerini almadan gitmisti. Ayrca cok onceden de gemileriyle birseyler tasindigi yaziyordu kagitta.

Acaba boyle apar topar kacmayi gerektirecek ne olmus olabilir??? Afrika ziyaretlerinin cok olmasinin sebebi bir hazirlik yapma mi?





Sevgiler!
Aasmaestefan


(1 Ocak 2018)   1.1.11

26 yorum:

çok teşekkürler. harika ve umut veriyor. her şeyden önce umudumuzu har daim sıcacık tutmalı ve çok dikkatli olmamız lazım... şükür :)

hersey guzel bir sebep icin olur..Bunu bilir ve sabirla bekleriz o guzellige kavusmayi..

Harikasiniz! Cok tesekkurler:-) nicedir ongorulerinizi merak ediyordum. Yuregime su serptiniz, umutlarini daha da guclendirdiniz, durmak yok: chop wood, carry water. Sevgilerimle, ilke

Sevgiler..ben tesekkur ederim guzel kalbiniz icin.

Asma yüreğine saglik.Çok sevgi sana bol.harikasin

Bu yorum yazar tarafından silindi.

sevgili aasma merhaba,yeni yıla umut isigimiz oldu bu yazdıklarıniz çok teşekkür ederim.size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum izninizle.yaklaşık iki yada uç hafta önce odamda geceleyin tamderin bir uykudayken sağ kulağımin dibine biri küçük bir çani salladı.küçük olduğunu görmedim çıkardığı sesten dolayı tahmin ediyorum.ve birden yattigim yerden sıçrayarak uyandım.odamda kimse yoktu.aklıma daha sonra bu olayi düşününce bana verilen mesaj:artik uyanma vakti geldi diye yorum yaptım.doğru olabilir mi acaba?ve bu çan sesinden sonra yatağına her uzandigimda kulağını sağır edecek derecede çınlama uğultu sesleri bazen ağustos böceğinin çıkardığı ses gibi sesler duyuyorum.bana yardımcı olur musunuz.bu yaşadıklarım nedir acaba bir doktorami gorunmeliyim ne dersiniz?

ruhsal dünya iyilerin yanında olduktan sonra her sorun aşılır

Harikasiniz..tesekkur ederim duyarliliginiz icin..onlar da can..insanoglu bundan sonra merhameti ogrenecektir. cunku sadece seven ve merhamet edenlerle devam edilecek. Digerleri eski enerjiye aittir ve bir sekilde ya donusecekler yada baska yerden devam edecekler...

Doktor gerek yok. uyandirilmissiniz.. kendinizdeki degisimleri takip edin.
sevgiler

Yaşadığımız şu döneme isim koyabilir miyiz? Yeni dünya diyoruz, yeni zaman diyoruz, yeni çağ diyoruz. Bu sözü o kadar fazla kullandık ki sanırım yeni de eskidi. Evet, yeninin bile eskidiği tamamen değişmiş, dönüşmüş bir varoluşa doğru gidiyor ve bunu dünya gözüyle görüyoruz. Yazıda bahsedilen zamanı eğer birşeye benzetmek istersek sanırım Seher vakti uygun bir benzetme olur. Hani gün doğumundan, havanın ağarmaya başlamadan önceki kızıllık zamanı vardır; uyuyan gönülleri uyandırır. Mevlana şöyle demiş onun için: 'Seher yelinin size söyleyeceği sırlar vardır, uyumayın." İşte bizim de bulunduğumuz zaman kalitesinin bize söyleyecekleri var, geri dönüp uyumayalım.

Evren nedir ne işe yarar? Aslında gözlerimizin önündedir,akı karadan, eğriyi düzden, doğruyu yanlışan, yalanı gerçekten ve sahteyi asıldan ayırır; Alim ve Hakim olanın bahçesidir ve O'nun bilgeliği ile kuşanmıştır. Nasıl bilge bir demirci tavına gelmiş bir demiri daha fazla ateşe sokup dövmezse, nasıl bilge bir kuyumcu şekil almış altını daha fazla bükmezse, Nasıl bilge bir öğretmen yetişmiş öğrenciyi daha fazla terbiye etmezse, evren de olmuş olanları oldurmak için daha fazla müdahale etmez. Eğer bizi saran karanlık bizi hala bunaltıyorsa bilelim ki olmamışız. Peki nasıl olacağız? İşte bu sorunun cevabı herkes için kendisine aittir ve kardeşlerin bile cevapları birbirine benzemez. Kötülüğün vazifesi iyiliği tekâmül ettirmede kullanılan alet olmaktır; İyilik kemâle erdiğinde vazifesi biter ve ortadan kaldırılır.

Ülkemizin tepesine çöken karanlık eğer silahlanma yoluna gidiyorsa boğazladıkları kardeşlerinin akıbetinden hiçbir şey öğrenmemişler demektir. İçlerinde aklı başında biri olsa veya olanları dinleseler zaten böyle birşeye tevessül etmezlerdi. Çünkü düşman bildikleri ulusalcılar ve vatanseverler kimseye tehdit değildir ve olmamıştır, silahla sokağa indikleri takdirde tıpkı temmuzcu kardeşleri gibi tehdit olarak ortada kendileri kalacaklardır, ve seçim kaybetme gibi bir sebeple kalkışma yaparlarsa yasal meşruiyetlerini de yitirdikleri için Türk devleti bu sefer kendilerine karşı meşru müdafaa hakkını kullanacaktır bu da kendilerinin avlanmasına yol açacaktır. Sonuçta temmuzcu kardeşleri ile beraber zulmettikleri hiçbir vatansever bunların yaptıklarını unutmamıştır ve unutmayacaktır.

Karanlık sonrası dönem için çözmemiz gereken bir diğer sorun ise nasıl bir medeniyet olacağız? Karanlık sonrası dönemin iktidarına aday olanlar bu soruya henüz cevap vermediler. Siyasal karanlık bizden çok şey aldı doğru, ancak büyük devlet ve medeniyet olma isteği her kesimde hala olduğu gibi duruyor. Batı ve doğunun karşısında üçüncü bayrağı yükselteceğiz, ancak bu bayrağın rengi ne olacak, neler içerecek? Batı'nın öne çıkardığı ancak sadece kendine layık gördüğü özgürlük ve eşitlik kavramları? Çin öncülüğünde öne çıkarılan özgürlüklerin kısıtlandığı ancak kimsenin çalışmaktan dışlanmadığı bir sistem? Yoksa para temelli ekonomiden meta, mal temelli bir ekonomik düzene mi geçeceğiz? Bilim ve endüstri zaten olgunlaştı ve gelişimine normal seyrinde devam ediyor, peki sanatın ve maneviyatın(sevgi, saygı, aile bağları inanç vb.)durumu ne olacak? İşte kafa yormamız gereken sorular, karanlık iktidar değil bunlardır. Birde şunu eklemek isterim, Aasma Hanım'ın bahsettiği gelecek tahayyülünün bir adı vardır. "Solarpunk" diye geçer. İngilizce biliyorsanız hakkında okuyabilir, veya görsellerine bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Belki de solarpunk biz oluruz kim bilir?

Sevgi ve saygı ile

Guzel katkiniz icin tesekkur ederim Musa bey! Cok guzel aciklamissiniz. sevgiler, saygilar

Konfüçyus kafası bu. Sayın Musa Bey nasılsınız çok selamlar ve saygılarımla. Sizden gelen her yazıdan sonra oyunda bir level atlıyorum. Abi siz Türkiye de iseniz sizi bir ziyaret etmek isterim. Ziyaret sebebim çok daha fazla öğrenmek amacıyla olur. Sizin bir bloğunuz ya da kitabınız var ise okumak isterim. Yok eğer bu alemden değilseniz böyle kişiler de gördüm. Buraya daha çok yazın lütfen.

Ali Bey valla tanıyıp tanıyabileceğiniz en sıradan insanlardan biriyim. Hatta beni görseniz amaan bumuymuş dersiniz.:D Blogum yada kitabım yok sadece burayı takip ediyorum. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Gün içinde vakit buldukça bu bloğu okuyorum.bunaldikca burası benim umudum.buradaki herkesi seviyorum.böyle insanların var olduğunu bilmek çok iyi geliyor.herkese sevgiler

Musa bey çok güzel anlatmışsınız kaleminize sağlık. Ben burada yine Atatürk ü örnek almamız hissiyattayım. Kendisi henüz zafer kazanilmadan İn-önü ye milli eğitim bakanlığını kurmaktan bahsetmiş ve İnönü de bunu tuhaf karşılamıştır. Çünkü zaferin kazanılıp kazanilmadigi ülkenin tam manasıyla kurulup kurulmadığı belli değildir. Fakat Atatürk'ün kafasında zafer kazanılmış ve ülke çoktan kurulmuştur. Biz de karanlığın bittiğini ve sonrasında nasıl bir varoluş sececegimizin hayalini şimdiden kurmalıyız kafamızda. Gelecek günler güzeldir. Buna inanmanın ötesinde bunu bilelim ve oyledir de... Altın bir cağa doğru hızla giderken iyilik rehberimiz. Tan yeri agarmaktadir. Gün ısıdıgında güneş ufuktan doğduğunda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Umutsuz olanlara sözüm, umutsuz olmanızın dünyada gördüğünüz kötü diye tanımladığınız olayların oluşumuna enerjisel olarak katkıda olduğunu bilseydiniz umuda geçiş yapar mıydınız? Kötü dediğimiz olayları kaygınız öfkeniz ve üzüntünüzle beslemeyi bırakır mıydınız? O zaman hemen umutla dolun. Dünya nin nasıl bir yer olmasını istiyorsanız onun hayalini kurun.

Dünya gören göze göre şekil alırmış. Haklısınız Umut Bey.

TANRI İYİ ISE ,HERŞEY İYİYE EVRİLİR

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yeniyim.sizleri okudukça yenileniyor,umutlanıyorum.selam ve sevgiler.

rüyamdaki gordugum şey

Sayin Aasma estefan hanim,yazilarinizi uzun senelerdir severek takip etmekteyim.25.07.2018 tarihinde komsu ziyaretindeyken zamani kontrol etmek istedigimde cep telefonum zamani 00.00 gösterdi.27.07.2018 tarihinde yine ayni mekanda hemen hemen ayni kisilerde beraberken zaman yine 00.00 gösterdi.Hemen aklima yaziniz geldi.Ögrenmek istedigim yeni zamana gecis yaparken bunu kisisel mi degerlendirmem gerekiyor.Niye bu sayiyi ben gördüm gibi

Aynı duyguları yaşıyorum. Sevgiler. Umut olduğunu bilmek enerji veriyor

Nüfusun yeni çağda az olmasının sebebi.
https://www.onaltiyildiz.com/?haber,1617

Yorum Gönder